Autohuur

Foto Sunny Cars 3(1).jpg
1Autohuur
Er zijn ontzettend veel verhuurmaatschappijen waar je een auto kunt huren en allemaal hebben ze hun eigen prijzen en voorwaarden. Ik werk altijd graag met Sunny Cars. Dit is een Nederlandse organisatie die samenwerkt met lokale verhuurmaatschappijen ter plaatse. Sunny Cars biedt een betrouwbaar pakket met een all inclusive formule waardoor je nooit voor verrassingen komt te staan. Het is handig om de auto van te voren te boeken zodat je ter plaatse niets meer hoeft te regelen, je verzekert bent van een auto en duidelijkheid hebt in de voorwaarden en verzekeringen. Hieronder de formule van sunny Cars.

Bij Sunny Cars is de prijs ‘all in’!
De unieke autohuur formule van Sunny Cars is simpel. “All-in” betekent ook echt all in. Dus geen extra kosten en geregel bij het ophalen van de auto. Geen verrassingen bij eventuele schade. En niet betalen voor extra kilometers.

Zo kun je meteen op weg zonder na te denken over een vergeten verzekering en is het meteen vakantie. Alleen voor aanvullende wensen zoals one way huren, het laten afleveren bij het hotel of een kinderzitje kan er een toeslag gerekend worden.

Helder en overzichtelijk, dat is autohuur volgens Sunny Cars.

Dit is inbegrepen in de huursom
Wanneer je het all-in pakket boekt, is standaard inbegrepen:

Ongelimiteerd aantal kilometers.
Standaard extra WA verzekering van € 7,5 miljoen.
Schadeverzekering (CDW) Diefstalverzekering (TP).
Terugbetaling eigen risico, bij schade en diefstal.
Dekking glas-banden-bodem en dakschade.

Je bent optimaal verzekerd
Op vakantie wil je zonder zorgen genieten. Daarom is je huurauto bij Sunny Cars altijd optimaal verzekerd. Bij de all-in prijs zijn alle noodzakelijke verzekeringen inclusief.

Ter plekke afkopen van het eigen risico is niet nodig. In geval van schade betalen wij het eigen risico bedrag namelijk terug. Ook eventuele schade aan glas-banden-bodem of het dak van de huurauto wordt door Sunny Cars vergoed. En last but not least sluiten we een extra WA verzekering af met een hoogte van € 7,5 miljoen.

Boek je auto zelf via onderstaande link:

Sunny Cars

Reacties zijn gesloten.