Over 24 graden

PicMonkey Collage eigen bestemmingen

Mijn naam is Astrid Niehof en ik ben in november 2013 als zelfstandig reisadviseur begonnen onder de naam 24 graden.

24 graden
Waarom de naam 24 graden? Uit grootschalig onderzoek onder vakantiegangers is gebleken dat 24 graden de meest ideale temperatuur is tijdens je vakantie en 24 graden is natuurlijk makkelijk te onthouden.

Ervaring
Ik heb de afgelopen 20 jaar heel veel gereisd en veel ervaring op mogen doen bij verschillende reisorganisaties in binnen- en buitenland. Zo heb ik gewerkt bij touroperators, bij plaatselijke agenten, als hostess en reisleidster. De laatste 10 jaar, voordat ik zelfstandig werd, heb ik bij reisbureau VakantieXperts in Laren en Utrecht gewerkt. Hier heb ik ontzettend veel vakkennis en landenkennis opgedaan en ben ik expert geworden in het zoeken en boeken van reizen/vakanties en het samenstellen van reizen op maat.

Persoonlijke service
Het voordeel van het werken als zelfstandige is dat ik nu meer persoonlijke service aan mijn klanten kan geven, ik niet aan kantoortijden gebonden ben en onafhankelijk kan werken. Ik ben aangesloten bij Mijn ReisKennis hierdoor kan ik ook de zekerheid geven van de ANVR en SGR voorwaarden.

Vakanties/Reizen
Bij mij kan je terecht voor alle soorten reizen en vakanties, zowel binnen als buiten Europa. Hierbij kan je denken aan o.a. stedentrip, zonvakantie, kampeervakantie, wintersportverre reis, rondreis, fly-drive, cruise, vluchten met verschillende tussenstops, zaken reis, groepsreis of een maatwerk reis. Ik vind het belangrijk dat alles goed geregeld is en ik de perfecte reis/vakantie kan boeken voor de beste prijs. Ook besteed ik extra aandacht aan bijkomende zaken zoals; bagage, zitplaatsreservering, autohuur, transfers, reis- en annuleringsverzekeringen, luchthavenparking, luchthavenassistentie, preferenties en duidelijke en overzichtelijke reispapieren.

Passie
Het reizen heb ik vanaf jongs af aan al meegekregen en na jaren zelf te hebben gereisd ga ik er vaak met mijn gezin op uit. Het reizen en uitzoeken van vakanties/reizen voor anderen is echt mijn passie en ik hoop dat ik voor jou ook je vakantie of reis mag boeken.

Eigen bestemmingen

Reacties zijn gesloten.