Reviews

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

24 graden
Average rating:  
 53 reviews
 by Maurits Ameling

Een fijn georganiseerde reis in een een fijn hotel. De geboekte excursie op de fiets in Central Park was erg leuk. Een mooie, maar best wel dure stad waar we nog wel een week willen verblijven. Ook onze volgende reis willen we graag via 24graden gaan boeken!

 by Esther en Robert

Wij zijn met het gezin tijdens de kerst naar New York geweest en hebben mede dankzij Astrid een geweldige vakantie gehad. Ze was goed bereikbaar voor onze vragen en het is ons zo goed bevallen dat we zeker de hulp van Astrid aan willen gaan.

 by Knijnenburg

Dit is alweer de 3de reis die we via Astrid hebben geboekt. Wij zijn zeer te spreken over de communicatie, welke wijziging of vraag die we hebben, wordt snel en professioneel op gereageerd. De laatste reis was een gecombineerd reis, we gingen eerst twee weken met vrienden naar Thailand. Ook voor onze vrienden heeft Astrid de vlucht geregeld, na 2 weken vlogen wij door naar Australië. Waar welkom een camper hadden gehuurd via Astrid. Alle vluchten waren zonder oponthoud en goed op elkaar afgestemd. Verder heeft Astrid voor mijn man assistentie voor alle vluchten geregeld, ook dit was top. De assistentie (moet je wel een doktersverklaring hebben) geeft een stukje rust, vooral met de drukte op Dubai. Astrid gaan we zeker de volgende keer weer mailen, waarop ze altijd snel reageert. Bedankt voor het regelen/boeken Astrid!

 by Linda

Astrid heeft voor ons een fantastische vakantie in Egypte en Jordanie geregeld. Vluchten, hotels en autohuur, alles was prima geregeld. Zo fijn om dat niet allemaal zelf te hoeven doen, helemaal omdat één gezinslid eerder terug ging naar Nederland vanwege studieverplichtingen.
Communicatie was altijd vlot en makkelijk, wensen mbt hotels en vluchten werden meegenomen, als er dingen veranderden pakte Astrid dat op zonder problemen. Kortom, hele tevreden klanten hier. Dankjewel Astrid!

 by Annet

Net terug uit the Big Apple, hebben we met ons gezin daar een fantastische week beleefd.
New York stond altijd nog op onze lijst van favoriete bestemmingen, en met behulp van Astrid was deze vakantie tot in de puntjes goed geregeld naar onze wensen. Prima hotel, goede locatie en met gratis kaartjes naar de Top of the Rock voor een schitterend uitzicht!
De Covid-maatregelen naar de VS werden gelukkig steeds soepeler, en we hebben de afstemming met Astrid hierover vooraf steeds als heel prettig ervaren.
Dank voor het organiseren van deze vakantie en we komen graag weer bij jou terug voor een volgende vakantie.

 by Ingrid

Op het laatste moment besloten we dat we met het gezin nog met vakantie wilden. Met jouw hulp hebben we nog een heerlijk appartement in een fantastisch dorpje in Mallorca gevonden. Alles had niet beter geregeld kunnen zijn. Bedankt voor jouw persoonlijke inbreng en enthousiasme. We komen zeker weer bij jou terug voor een volgende vakantie.

 by linda Vat

Dank Astrid voor het organiseren van onze reis naar Amerika! De locaties had je goed op elkaar afgestemd waardoor we weinig reistijd kwijt waren. Het was heel fijn om in deze Corona tijd, waarin alles onzeker was, te weten dat je altijd klaar stond om ons te helpen als dat nodig zou zijn. De volgende reis boeken we weer bij jou!

 by Mariëtte Schepers

Dankjewel Astrid.
Je hebt onvoorstelbaar veel werk gehad aan onze vakantie. Je zocht voor ons gezelschap (8 volwassenen en 5 kinderen) een mooie bestemming in Andalusië. Een groot huis, met zwembad, drie huurauto's en 13 vliegtickets.
Zoals je meedacht en je inleefde. Geweldig. Allemaal blij dat het gelukt was. Dit is bijna twee jaar geleden dat we samen de vakantie planden.
De reis zou anderhalf jaar geleden plaatsvinden. En toen kwam corona.
Niemand kon meer op vakantie. Wat bleef was de hoop voor later op de gezamenlijke week met zijn allen. Je hebt zo vaak alles moeten aanpassen, cancelen, opnieuw boeken. Toen was het huis verhuurd voor de herfstvakantie. En je vond weer een ander prachtig huis voor ons .Tickets en huurauto's moesten omgeboekt worden. Je zorgde dat de verzekeringen klopten. Je hield alles goed in de gaten. En dat was veel. Want er waren ook de coronaregels waarmee rekening moest worden gehouden. Zo zorgzaam als je steeds was.
Nu zijn we terug van onze fantastische gezinsweek in Andalusië.
Ik ben nog nooit zo blij geweest dat we de organisatie van een reis uit handen hebben gegeven. Elke keer als er wat veranderde, ondernam jij actie. Alle lof.
We hopen weer op jou te mogen rekenen voor een volgende vakantie.
Overigens ook een diepe buiging voor jouw houding in deze voor de reisbranche zo moeilijke periode. Je bleef moed houden en optimistisch.
Wij gunnen je alle succes.

 by Djurre van Florestein

Met de hulp van Astrid hebben wij een fijne vakantie gehad in Italië. Doordat het kort dag was en met alle beperkingen hebben wij Astrid om hulp gevraagd (wij: gezin met één dochter van 6). Nadat wij ons wensenlijstje hebben doorgegeven kwam zijn met aan aantal goede opties waarvan één uit eindelijk onze voorkeur had. Zij heeft dit netjes voor ons geboekt en alles perfect geregeld. Voor een volgende vakantie zullen wij zeker weer een beroep op haar doen.

Nogmaals dank voor het verzorgen van deze fijne vakantie.

 by Monica Houtzager

Dankzij Astrid heb ik met mijn zus en onze kinderen een heerlijke vakantie naar Griekenland ( Korfu) gehad. De reis er naar toe verliep vlekkeloos omdat jij ons erdoor heen geloodst heeft. Ook in de vakantie bleef je contact houden wat wij heel prettig vonden. Het is fijn als je weet dat er iemand is waar je altijd een beroep op kunt doen. Daardoor ga je ontspannen op reis. Astrid bedankt voor alles en met de volgende vakantie hopen we weer een beroep te kunnen doen op jou! 👌😉

 by Mariëlle

Bedankt, Astrid! Wat was het heerlijk dat jij afgelopen zomer onze vakantieplekken hebt gevonden. Twee geweldige huizen in Italië voor een goede prijs en helemaal afgestemd op onze wensen. Je hebt ons echt goed geholpen, de vakantie was echt een cadeau na 6 maanden verbouwen en de onzekerheid of we wel konden reizen vanwege corona!

 by Marlon Kosterman

Astrid heeft voor onze zoon en zijn 2 vrienden een weekje Ibiza geregeld. Dit was super geregeld, ondanks dat het een lastige periode was door alle corona regels.
Jongens hebben een super week gehad!

 by Nikki

Service was top, alles was heel goed geregeld. Alles goed uitgelegd en we hebben genoten van onze vakantie. Ga de volgende keer op vakantie weer bij 24 graden boeken. 🙂

 by Jos en Helma

Astrid heeft ons super geholpen zowel in de planning van de reis als tijdens de reis. Ook bij pech onderweg was ze altijd bereikbaar en bereid te adviseren. We zijn super tevreden!

 by Annemiek en Guus

In de zomer van 2019 hebben we als gezin een prachtige rondreis in Thailand gemaakt. Astrid heeft ons daarbij enorm geholpen. We hadden zelf al wel wat voorbereidingen gedaan en kwamen in het eerste gesprek met Astrid met een paar voorstellen, maar Astrid heeft ons enorm geholpen in het maken van keuzes en heeft een goed uitgebalanceerd reisschema samengesteld.
Heel fijn om dit op een rustig moment samen aan de eigen keukentafel te bespreken, want Astrid is heel flexibel en staat ook buiten kantooruren voor je klaar.
Ze beschikt over heel goede lokale contacten zodat we terecht zijn gekomen in geweldige accommodaties, leuke gidsen, prachtige excursies, etc.
Zij zorgt dat alle reisonderdelen goed op elkaar aansluiten. Geen stress. Door vooraf veel te regelen en te boeken hadden we tijdens de vakantie alle tijd om heerlijk te genieten.
We hebben een groot deel van de reis via Astrid geboekt, maar ook een aantal zaken zelf. Een combi is dus ook prima mogelijk.
Astrid, bedankt voor al je hulp. We hebben een onvergetelijke reis gemaakt.

 by Thea

Wat hebben wij een heerlijke vakantie gehad.
Ik ben met mijn jongste zoon naar Curaçao geweest, waar mijn oudste zoon stage liep. Wat fijn dat we onze wensen bij iemand konden neerleggen, die dat leuk vind om uit te zoeken. En dat is Astrid zeker gelukt.
We hadden een perfecte accommodatie, echt een aanrader.
Bedankt Astrid voor deze onvergetelijke ervaring.

 by Mariska

Zo'n heerlijke en onbezorgde zomervakantie gehad dankzij Astrid! We waren al een tijdje zelf op zoek naar een mooie reis en accommodatie. Veel tijd en avonden lang op Airbnb en andere websites had ons niks opgeleverd. We hebben namelijk tegenwoordig ook twee pubers die kritisch meedenken en dat maakt het er ieder jaar weer wat moeilijker op 😉 Samen met Astrid zijn we tijdens het intakegesprek op zoek gegaan naar de meest fijne vakantieplek voor ons alle vier. Astrid kwam met twee verschillende voorstellen met diverse opties. Beide voorstellen waren erg goed passend bij onze wensen. Gekozen voor een reis naar Mallorca! Een eiland waar wij zelf niet zo gauw naartoe zouden gaan, maar op aanraden van Astrid durfden we ervoor te gaan. Het eiland heeft ons aangenaam verrast. Ook de huizen die Astrid voor ons had geboekt waren precies wat we ervan verwachtten. Ook toen we tijdens de vakantie een ongeluk/aanrijding hadden met de auto bleek alles weer super geregeld. Binnen no time hadden we een nieuwe auto zonder dat we iets hoefden voor te schieten of betalen. Erg fijn, zeker in zo'n situatie, als de schrik er een beetje in zit. Dank je wel Astrid voor alle goede zorgen! PS de envelop met alle reispapieren, die Astrid een paar dagen voor vertrek persoonlijk kwam brengen, was een cadeautje! Zo ontzettend fijn om je vakantie zonder alle papieren rompslomp te beginnen. We komen zeker bij 24graden terug.

 by Ronald

Via een vriendin kwam ik in contact met Astrid. Ik wilde graag een roadtrip maken met mijn gezin (3 kids in de leeftijd 19-25) in het Midwesten van de USA. Ik ben gewend om altijd zelf alles uit te puzzelen in de overtuiging dat geen enkel reisbureau begrijpt / voorstelt wat we zoeken. Kostte veel tijd maar luktte doorgaans wel...heb dat ook gemeld aan Astrid, ze zei dat ze de uitdaging graag aan wilde gaan.

Na een prima intakegesprek kwam Astrid met een prima eerste voorstel met veel info en variabelen, na overleg gevolgd door een nog beter 2e voorstel. Uiteindelijk hebben we 90% van het voorstel bij haar geboekt (resterende 10% kon rechtstreeks goedkoper)...ook dat werd zonder problemen ingepast in het voorstel. Super !

We zijn uiterst tevreden over Astrid's aanpak, reisbescheiden, service en prettige manier van samenwerken. Alles was tot in de puntjes verzorgd. Ben er van overtuigd dat we vaker van haar diensten gebruik zullen maken

 by Barry

Wij wilden met onze 2 kinderen een weekje naar de zon in Griekenland. Nadat we onze wensen bij Astrid kenbaar gemaakt hadden kwam zij uit op Zakynthos. Alles was tot in de puntjes geregeld en we konden met alle vragen bij haar terecht waar snel op geregeerd werd. Onze volgende vakantie gaan wij zeker weer via Astrid boeken!

 by Annetje en Gerbrant

We dachten dat we veel te laat waren met het boeken van een midweek zon in de meivakantie, dus zochten we contact met Astrid: help ons! Binnen een paar dagen had zij vlucht, huurauto en accommodatie geregeld voor vijf personen naar Málaga.
Het is altijd een feestje om post te krijgen van 24graden.nl. Alle reispapieren zijn duidelijk geordend in enveloppen in een handig mapje, soms met een kleine verrassing. Dit keer zat er een leuk reisgidsje voor Andalucía bij: de reispret kon meteen beginnen!
Astrid is goed in haar communicatie en informatie; zij neemt je al het geregel uit handen, waardoor je met een relaxed gevoel op vakantie gaat. Dat is zo prettig! Daarnaast blijft ze binnen budget: ook heel wat waard. Zeker wanneer er bij de accommodatie onverwacht meer luxe - zoals een privézwembad - bijgeboekt kan worden.
Dank Astrid! We hebben het mede dankzij jou ontzettend naar onze zin gehad!

 by Dineke

Mijn zus en ik wilden voor een paar dagen naar een lekkere warme plek. Er waren aanbiedingen voor het vliegen, dus we wilden snel wat boeken. Astrid sprong er meteen op in en heeft een mooi hotel en een goede locatie voor ons gezocht. De start was dus al erg goed. Vooraf was het al tot in detail verzorgd door Astrid.
Eenmaal op Ibiza kwamen we in een heel mooi verzorgd hotel terecht met uitzicht op zee. De vliegreis was goed verlopen en we waren voorzien van alle benodigde informatie door Astrid.
We hebben een heerlijke vakantie gehad en het was genieten om het allemaal zo goed geregeld te hebben.

 by Petra & Marc

We wilden een bijzondere vakantie met z'n vijven. 2 volwassenen en drie pubers van 12, 14 en 17. Met een van tevoren vastgesteld maximumbudget.
Astrid was ons aanbevolen door vrienden. En die hebben geen woord teveel gezegd. Uiteindelijk hebben we in juli een prachtige vakantie gehad op Santorini en Kreta. Alles was tot in de puntjes geregeld. De zeer persoonlijke aanpak en de zeer uitgebreide informatievoorziening maakten dat we voor vertrek al een goed gevoel hadden. Warm aanbevolen dus!!!

 by Klaas & Nanda

Via Astrid zijn we op Kos beland. Heerlijk hotel/appartement (Artemis) met geweldig zwembad en dicht bij zee. Mooie locatie (op loopafstand van centrum) met goed personeel, mooie kamers en prima ontbijt! Vliegreis, transfers en autohuur ook perfect geregeld!
We komen zeker bij Astrid terug, alles is perfect door haar geregeld.

 by Maija Pudele/ Dorien Blumer

Door de perfecte organisatie van Astrid hebben wij een fantastische
vakantie beleefd in Riga/Letland. Astrid heeft een mooi, rustig
appartement gevonden in Riga, op loopafstand van stad en station.
En voor daarna een prachtig hotel in Jürmula, gelegen bij strand, zee,
winkels en treinstation.
Ook toen onze beide koffers niet aangekomen waren in Riga, maar in Amsterdam waren achtergebleven, konden we telefonisch een beroep
doen op Astrid. We noemden haar "een engel" omdat ze ons ook daarbij
bijstond en begeleid heeft.
Astrid, heel veel succes met je reisbureau en wij hopen dat wij
- en vele anderen met ons- nog vele reizen zullen maken met
24Graden Reisadvies.

 by Iris

We zijn heel goed geholpen door Astrid. Zelf zien we m.b.t. het boeken van reizen door de bomen het bos niet meer. Astrid heeft op basis van onze wensen 5 mogelijkheden voorgesteld, dat scheelt een hoop keuze stress. De reis was ook een schot in de roos, sloot perfect bij ons aan.

 by Caspar

Eind mei een lang weekend naar Helsinki geweest met wat vrienden. We zaten in Aallonkoti Hotel Apartments, een mooi appartementencomplex op 5 minuten lopen van het centraal station. Het appartement heeft 2 slaapkamers, extra bed in woonkamer, 2 toiletten, stortdouche, airco, filterkoffiezetapparaat, wasmachine en -droger en een zeer groot balkon helemaal om het appartement heen. Helsinki is een zeer leuke stad, met veel groen, leuke terrasjes, toegankelijk en eigenlijk geen hoogbouw. Hou er rekening mee dat de alcohol duur is. Dit is al ongeveer de 8e keer dat we boeken met 24 graden, was weer top geregeld.

 by Marije

Met hulp van Astrid hebben we deze zomer een prachtige rondreis gemaakt door Canada en de VS, met als afsluiter een indrukwekkende zonsverduistering. Wij zoeken veel van onze reizen graag zelf uit, maar dit keer hebben we Astrid gevraagd ons daarbij te helpen. Dat was heel fijn: zij vond opties waar we zelf niet op kwamen, kon dingen tijdelijk voor ons vasthouden tot we duidelijker wisten wat handig uit kwam, gaf nuttige tips door ervaring met de bestemmingen en deed nooit moeilijk over de dingen die we liever zelf uitzochten. En ze deelde een aanstekelijk enthousiasme over onze plannen 🙂 Heel fijn dat we ook als gedeeltelijk doe-het-zelf-er zo ontzorgd werden!

 by Heleen

Ik kan iedereen aanraden je vakantie door Astrid te laten boeken. Ze heeft iets gevonden wat precies aan onze wensen voldeed en de hele reis met auto, trein, hotel en huis tot in de puntjes verzorgd. Wij hebben een heerlijk zorgeloze vakantie gehad, mede door Astrid!

 by Mirjam van der Woude

Beste Astrid,

ontzetten bedankt voor alle goede zorgen. Alles voor onze reis naar Florida was tot in de puntjes geregeld, bijvoorbeeld alles (parkeerticket, vliegtickets, entree parken en hotels) overzichtelijk in verschillende enveloppen,ook het contact vooraf was erg prettig. Je kwam met goede voorstellen en hebt ons veel zorgen uit handen genomen. fijn dat je ons ook tijdens de reis op de hoogte hield van het faillissement van de vliegmaatschappij Air Berlin, we konden gelukkig gewoon terug komen. Wij komen snel bij je terug.

 by Mariska Hoecks

Heerlijk family weekendje gehad op een super leuk park van Landal. Niet te groot, prima restaurant en mooie ligging. Voor herhaling vatbaar dus, thanxxx voor de goede zorgen Astrid!!

 by Anja

We zijn bijna op onze laatste plek aanbeland van onze reis door Australië. Na familiebezoek in Adelaide zijn we in 18 dagen met de auto van Airlie Beach naar Brisbane gereden. Een fantastische reis met veel afwisseling. Van regenwoud tot oceaan en van grote stad tot klein dorp. Maar een ding is overal hetzelfde: de Australiërs zijn super vriendelijk!
Astrid heeft zoals altijd ook deze reis voor ons weer helemaal top geregeld! Ze denkt goed met je mee, geeft goede adviezen en regelt het snel en goed!

 by Bas Aledany

Heerlijk Kitesurf vakantie in "Fuerteventura" deze vakantie overtrof mijn verwachtingen mede dankzij Reisbureau 24 graden en daar kunnen de grote firma's nog eens een puntje aan zuigen. Top service en oog voor de klant. Volgende keer..... Zeker weer boeken bij 24 graden reisbureau, Astrid bedankt...

 by Bert

Hoi Astrid, bedankt voor het boeken en uitzoeken van mijn verjaardagsfeest weekend in de Berchtesgaden, alles kon weer niet beter! Super bedankt, ook namens de rest?

 by A. Steenbruggen

Vorige zomer een last-minute laten regelen door Astrid. Door haar goed luisterend oor en haar goed zoek kwaliteiten kregen we ook op een zo laat tijdstip een aantal leuke opties te zien. Uiteindelijk een heerlijke vakantie naar Korfu gehad.

Afgelopen weekend een Stedentrip naar Madrid gemaakt. Astrid heeft de reis geregeld inclusief de kaartjes voor een voetbalwedstrijd van Real Madrid. Een mooie reis gehad waar alles goed geregeld was . Bedankt Astrid! Heerlijk om zo " ontzorgd" te worden

 by Lammy Houtman

Ik had Astrid van tevoren verteld wat onze wensen waren betreft de reis naar Disney Parijs. Ze kwam met een paar opties en de beste hebben we genomen. Het was helemaal perfect. De reis, het hotel( hotel Explorer is echt een aanrader) en natuurlijk DisneyLand Parijs.
Astridt, als we weer een reis gaan boeken doen we dat bij jou!

 by Kuijper

Astrid heeft eerst geluisterd naar wat wij graag wilden zien en wat wij verwachtten van onze accomodaties, vervolgens heeft ze zeer zorgvuldig een aantal fantastische lodges voor ons geregeld, goede auto's, een prima binnenlandse vlucht en een meer dan bijzondere driedaagse game-drive.

Daardoor hadden wij een prachtige uitgangspositie en basis, van waaruit wij konden genieten van al het mooie dat Zuid-Afrika te bieden heeft. De uitgebreide reisbeschrijving die Astrid ook voor ons had geregeld, zorgde ervoor dat we alles ook gemakkelijk konden vinden. Kortom: het was geweldig!

Bij de eerstvolgende verre reis die we gaan maken, vragen we gegarandeerd
weer aan Astrid ons daarbij te helpen!

 by Barry

Via Astrid hebben de vakantie naar Tenerife geboekt. Alles was top geregeld. De vragen die we hadden werden snel en goed beantwoord. De volgende vakantie gaan we zeker weer via Astrid boeken.

 by Henk en Froukje

Al meerdere keren een reis geboekt via Astrid. Nu net terug van een mooie rondreis in Amerika en alles was weer perfect geregeld.
Bedankt en wij boeken volgende keer graag weer bij jou.

Henk en Froukje

 by Danielle Splinter

We hadden aardig wat wensen voor onze vakantie maar Astrid heeft de perfecte vakantie voor ons gevonden. Ook toen we door persoonlijke omstandigheden niet op de oorspronkelijke vertrekdatum konden vertrekken heeft Astrid er alles aan gedaan zodat we een paar dagen toch nog konden vertrekken naar Lanzarote!! Super geregeld allemaal, nogmaals hartelijk dank voor de goede service

 by Heino en Ine Cleveringa

Hallo Astrid,

De voorbereiding van deze reis ( auto met caravan) is prima geregeld door 24 graden. We waren vol lof over de uitstekende verzorging van de documenten. We zullen graag bij een volgende keer weer gebruik willen maken van je diensten. En de communicatie met het bureau was eveneens goed. Het gaf al met al veel gemak voor ons.

 by Frederike Hof

ik ben erg blij met je organisatie van onze reizen. Je dienstverlening is persoonlijk, snel, grondig. Je voorstellen goed. En het geeft niet alleen een hoop rust om de organisatie uit te kunnen besteden: door jouw kennis is het ook echt beter geregeld. Je denkt aan zaken waar ik zelf niet aan zou hebben gedacht. Ik ben heel gelukkig met de afgelopen drie vakanties die je voor ons hebt georganiseerd en ben blij dat je de aankomende vakantie ook weer wil organiseren. Super!

 by Jacqueline Akkermans

Omdat onze rondreis voor het noorden van Argentinië wel erg complex werd om alles zelf los te regelen, hebben we de hulp ingeroepen van 24 graden. Dat was een hele goede beslissing! Astrid heeft alles keurig volgens onze wensen geregeld: hotels, binnenlandse vluchten, transfers van en naar de luchthavens. Het was fijn gebruik te kunnen maken van jouw ervaring. We konden steeds rekenen op snelle reacties op al onze vragen;-) en het was heel prettig te kunnen sparren met iemand met veel reis- en organisatie-ervaring. Astrid, je kunt zeker op ons rekenen als we weer een dergelijke mooie reis willen gaan maken! Nogmaals bedankt!

 by Jeannette

Net terug van een fantastische wintersportvakantie in Montafon Oostenrijk. We hadden onze wensen aan Astrid kenbaar gemaakt en kregen van haar een overzichtelijk verslag terug met verschillende opties en mogelijkheden, waaronder Montafon. We zaten in een prachtig appartement, mooi uitzicht en skibus voor de deur. Fijn dat je alles voor ons hebt uitgezocht en met dit idee kwam we hebben een geweldige vakantie gehad.

 by Bas&Roëlle

Bali...Top geregeld uitstekende kamer,alles tot in de puntjes verzorgd. Het was een zeer positieve en leuk vakantie met 24 graden.

Heel fijn gesprek gehad met Astrid een zeer dienstbare vrouw. Ze heeft ons heel goed geholpen. Ze heeft veel reiskennis en denkt goed mee met de klant,adviseert heel goed op maat. Voor ons zeer van toegevoegde waarde geweest om via reisbureau 24 graden te boeken.

 by Mirella en (zoon) Stef

Toen Astrid aanbood om voor mij te kijken naar een leuke vakantie voor mij en Stef dacht ik wat fijn en binnen no time binnen een aantal dagen was het zo geregeld echt Super!! de vakantie was TOP!! en omdat het snel en voor ons allemaal geregeld was konden wij zo goed en wel van onze vakantie genieten. Volgend jaar ga ik er zeker weer gebruik van maken.

 by Oene van Meer

Aanvankelijk dacht ik, dat het makkelijk (en vooral een geeltje goedkoper) was iom het zelf te regelen, maar terugkijkend ben ik zo blij dat Astrid ons zo geholpen heeft! Het scheelt echt enorm in alle extra's die ze voor ons georganiseerd heeft! Naar Asutralie reizen doe je toch niet dagelijks en als je een dochter van ruim 1 jaar hebt en je vrouw hoog zwanger is, is het helemaal een avontuur. Dan is het fijn als iemand met veel ervaring je veel werk uit handen neemt en het vooral toch beter regelt dan je zelf zou hebben gekund. Duizend maal dank dus, ik kijk uit naar de volgende boeking! 🙂

 by Hylkia & Harmen

Voor ons jaar in Nieuw Zeeland en vakantie in Australië was Astrid van onschatbare waarde! Ze dacht mee, bracht allerlei bruikbare ideeën in, gaf goede tips en regelde àlles nadat we onze verlanglijst hadden opgesteld, ook als we voor de zoveelste keer ons reisschema wilden wijzigen. Tickets, visa, camper, àlles organiseerde ze en snel bovendien, waardoor wij al een vakantiegevoel hadden voordat we op pad gingen! Astrid is awesome!

 by Karin

Net weer een super familie vakantie gehad! Astrid weet iedere keer leuke plekjes te vinden, die uitstekend passen bij onze wensen. En dat valt niet altijd mee voor een groep van 9 personen. Top is haar service en advies. Echt een aanrader.

 by Jorn

Net terug van alweer de derde vakantie die we bij Astrid hebben geboekt. Je geeft op wat je wil, en ze komt met verschillende suggesties zodat je ook nog wat te kiezen hebt. Het is elke keer goed bevallen en voldeed aan de vraag die wij Astrid hadden gesteld. Nu al twee keer zomer vakantie, hotel Parijs en wintersport vakantie, elke keer top!!

 by Marijke van Duijn-Holtrop

Beste Astrid, dit mailtje is alleen maar bedoeld om je hartelijk te danken voor je voortreffelijke voorbereiding van onze reis. Overal liep het goed, vliegvelden, vervoer, hotels etc.; ik was zo ontzettend blij met de assistentie op de vliegvelden, daardoor werd ook de terugreis in mijn eentje een eitje, maar wel heel lang. We hebben een heerlijke vakantie gehad, nogmaals dank, hartelijke groet, Marijke van Duijn-Holtrop

 by Anne Marie

Afgelopen zomer een superhuis in Zuid Frankrijk geboekt via Astrid. Prachtige plek waar al onze ( kritische) wensen en eisen positief ervaren werden! Astrid denkt tot vergaand niveau met je mee, niets is te gek. Met recht een maatwerkspecialist die de wensen van de klant op 1 zet!

 by Marijtje

Net teruggekomen van een prachtige reis naar Nieuw-Zeeland, waarvoor Astrid behalve de heen- en terugreis ook een rondreis op het Zuidereiland had geregeld, met bus en trein, en vervoer van en naar hotels - ideaal. Alles in goed en prettig overleg, en echt een reis op maat!

 by Caspar

Voor september 2014 heb ik met een aantal vrienden een trip naar Jersey en Guernsey geboekt bij Astrid / 24 graden. We wilden in 5 dagen de 2 eilanden bekijken, waarbij we op de 3e dag de vliegshow wilden bezoeken en de overtocht naar Guernsey wilden boeken. We vlogen heen op Jersey en terug vanaf Guernsey. De hele reis was tot in de puntjes geregeld, je hoefde zelf aan niets te denken. Voor elk reiselement zaten de papieren in aparte enveloppen, dus je hoefde niet te zoeken in stapels onnodige papieren. De geselecteerde hotels pasten precies bij ons. Dichtbij het centrum, met goede restaurants in de buurt. Tot de volgende keer.

Reacties zijn gesloten.