Met mijn gezin op reis door Australië

In de zomervakantie van 2018 heb ik samen met mijn vriend en onze kinderen Yorick van 13 jaar en Nova van 10 jaar een rondreis gemaakt door Australië. Deze reis stond al jaren op onze bucketlist. Wat een bijzondere ervaring om dit met onze kinderen te kunnen delen.

In totaal zijn wij 4 weken op reis geweest en ik kan het iedereen aanraden. Wat een fantastisch land is Australië. Dit was de tweede keer dat ik op reis ging naar Australië en ik denk zeker niet de laatste keer.
Australië is heel toegankelijk, de mensen zijn ontzettend vriendelijk en laid back. Het is een super groot land, je raakt nooit uitgekeken. De intens mooie en gevarieerde natuur en de eeuwenoude cultuur van de Aboriginals blijft je verbazen. De beste reistijd voor het midden en noorden is in de Australische winter en dat is bij ons de zomerperiode. Met schoolgaande kinderen is de zomervakantie ideaal.

Wij hebben genoten van de leuke steden Sydney, Darwin, Cairns en Brisbane en de uitgestrekte en vooral bijzondere natuur in o.a. het Red Centre, Kakadu National Park, Fraser Island en Cape Tribulation. Voor de kinderen op nummer één, de vele bijzondere dieren die wij onderweg tegenkwamen: tropische vogels, dingo’s, varanen, kangoeroes, walvissen en dolfijnen.  Met 3 binnenlandse vluchten, autohuur, camperhuur en een gedeelte per trein was het een ontzettend leuke en afwisselende rondreis.

Wil jij ook een keer naar Australië? Naast mijn eigen rondreis boek ik al jaren veel reizen naar Australië, ik geef je de beste tips, de beste routes en boek de voordeligste vliegtickets. Je kan mij bereiken op tel 06-20612422 of stuur een mailtje naar info@24graden.nl of vul het contactformulier in. 

Contact

Super trots ben ik dat ik per 10 mei 2019 ook officieel Aussie Specialist Agent ben van Tourism Australia.

https://www.australia.com/en

Reacties zijn gesloten.