Stedentrips

Steden collage.jpg

Een stedentrip is altijd in te plannen. Vertrek op vrijdagavond en kom terug op zondagavond. Je hoeft geen vrije dagen op te nemen, er zijn ontzettend veel mogelijkheden en niet onbelangrijk je bent er even helemaal tussenuit.

London, Berlijn, Parijs, Barcelona of New York. Deze bekende steden zijn altijd leuk om te bezoeken en je raakt er nooit op uitgekeken.
Boek alvast een travelcard, transfer of excursie voor vertrek. Door de tijdsbesparing ter plekke heb je meer tijd om te genieten.

Wil je je stedentrip nog specialer maken, boek dan bijvoorbeeld een Trabi safari door Berlijn,  een musical zoals Mamma Mia, Billy Elliot of les Miserables in een van de theaters in het magische West End in London of een spectaculaire en adembenemende helikoptervlucht over Manhattan.

Naast deze bekende steden, zijn er nog talloze onontdekte steden die zeker de moeite waard zijn om te bezoeken. Wat dacht je van heerlijk slenteren door de oude straatjes van Bergamo met zijn vele leuke kleine winkeltjes en restaurantjes. Een bezoek aan het schitterende gebouw van het Guggenheim museum in Bilbao, ontdek een van de vele tapasbarretjes in Valencia of vier carnaval mee in de straten van Las Palmas op Gran Canaria.

Wil je meer weten bel mij of stuur mij een mail met je wensen. Je krijgt een vrijblijvend, op maat gemaakt voorstel met keuze uit drie verschillende hotels of steden.

 

Reacties zijn gesloten.